pix

Herroepingsrecht / Bedenktijd – Sedumopjedak B.V.

De pagina over herroepingsrecht en bedenktijd wijkt gezien de aard van onze producten af van het normaal geldende herroepingsrecht en bedenktijd, lees hem daarom goed.

Herroepingsrecht / Bedenktijd

Met uitzondering van de hieronder vermelde producten heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen afhankelijk van het volume voor dakpakketten € 97,50 of € 150,00 en voor kleine artikelen € 15,00  per pakket wanneer onze externe vervoerders de retour verzorgen. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@sedumopjedak.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Uitgezonderde producten:
De Sedumdakpakketten, Sedummatten, Sedumcassettes en Sedumsubstraatproducten zijn natuurproducten, hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Voor alle andere zakelijke aspecten met betrekking jouw aankoop verwijzen wij je graag naar onze Algemene Voorwaarden.

Sedumopjedak