pix

Het gemak van staffelprijzen voor Sedumdaken

We hebben er lang aan gewerkt maar inmiddels staan ze live: onze staffelprijzen voor Sedumdaken. Een nieuw middel om het nog makkelijker te maken om Sedum op je dak te krijgen.

Ons voor voordeel is jouw voordeel

In ons streven het boven aanzicht van Nederland steeds groener te maken leggen wij het liefst zoveel mogelijk daken aan. Van klein tot groot met evenveel plezier komen wij je groendak aanleggen of voorzien je van het materiaal en de informatie hoe je dit zelf kunt doen. Er zitten daarbij voor ons voordelen aan de schaalgrootte van een project. Door deze te vertalen naar lagere prijzen voor grotere daken via onze staffelprijzen voor Sedumdaken willen wij het aanschaffen ervan makkelijker maken.

Het gemak van staffelprijzen voor Sedumdaken

Wanneer je dit leest ben je waarschijnlijk aan het overwegen om je omgeving te vergroenen door Sedum op je schuur, garage, uitbouw of dak te leggen. Dit is iets wat je niet vaak doet en het is dan verleidelijk om veel aanbieders te vergelijken. En zo hoort het ook: kopen is vergelijken.

Met onze staffelprijzen voor Sedumdaken denken wij het je makkelijker te maken doordat we meeste vergelijken op prijs met glans zullen doorstaan en je dus tijd kunt besparen om hier heel lang mee bezig te zijn.

Hoe werkt het?

Stap voor stap werkt het als volgt:

  • Op de website kies je één van de drie pakketten die je het meest geschikt acht voor jouw project.
  • Vervolgens kies je een variant voor ‘Zelf aanleggen‘ of ‘Laten aanleggen‘.
  • Je ziet dan vier staffels staan en vult bij de staffel waar jouw project het aantal benodigde vierkante meters in en klikt op de button ‘In je kruiwagen’.
  • Vervolgens krijg je de mogelijkheid om direct door te klikken naar ‘Afrekenen’ of je kunt eerst een ‘Offerte aanvragen’.

Afrekenen gekozen?

Wanneer je ervoor kiest om direct af te rekenen kun je betalen met Paypal, iDEal of met Klarna. Tevens kun je ervoor kiezen om te besparen op de transportkosten door het materiaal bij ons af te halen. In ieder ander geval worden de transportkosten van onze (externe) vervoerder in rekening gebracht.

Eerst een offerte aangevraagd?

Wanneer je voor deze optie kiest krijg je een invulscherm gepresenteerd voor de informatie die wij nodig hebben voor het uitbrengen van een offerte. Wanneer je deze naar ons verzonden hebt krijg je direct vanuit de website een bevestiging en volgt de eerst volgende werkdag een uitgebreide offerte. Deze is lang genoeg geldig om bijvoorbeeld de tijd voor een procedure van subsidie aanvragen te overbruggen. Na 14 dagen nemen wij even contact met je op om te vragen hoe je plannen zich ontwikkelen.

Sedum op je dak met het grootste gemak! Nu dus ook middels de mogelijkheid van staffelprijzen. We hopen dat we je hiermee kunnen helpen je leefomgeving te vergroenen.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wil je ook een Sedumdak laten aanleggen?

Wil je ook een Sedum laten aanleggen? Voor daken die vanaf de openbare weg goed bereikbaar zijn en niet hoger zijn dan de eerste etage bieden wij verschillende oplossingen aan. Klik op één van de opties, geef de lengte en breedte van je dak op en je ziet direct wat de totaalprijs voor de aanleg is. Voor de aanvoer van het materiaal komen hier alleen nog € 85,- transportkosten bij.