pix

Tomco Zeist gaat op in Sedumopjedak BV

De activiteiten van Tomco Zeist, het vertrouwde adres voor de vergroening van daken in Midden-Nederland worden voorgezet door Sedumopjedak B.V. Wat niet veranderd is de gedrevenheid van de man achter beide ondernemingen: Tom Schipper.

Tom Schipper al 15 jaar Sedumspecialist

TomCo Zeist is in 2016 opgericht door Tom maar hij is al veel langer bezig met de vergroening van de leefomgeving. Doordat hij zijn werkzaamheden als Sedumkweker, adviseur en Sedumdak-aanlegger al 15 jaar regelmatig afwisselt heeft hij een enorme kennis en ervaring opgebouwd. Dit neemt hij nu mee in zijn nieuwe onderneming.

Waarom verder als Sedumopjedak.nl?

De afgelopen jaren is, door mond-tot-mond reclame, het aantal daken en daarmee vierkante meters dat per jaar wordt aangelegd alleen maar toegenomen. Vooral door de regelmatige onderhoudsbezoeken bij reeds aangelegde daken zijn er meestal wel geïnteresseerde buren die ook ‘zo’n dak’ willen hebben. De nieuwe naam en website vertellen 100% wat je kunt verwachten: Sedum op je dak. Wie tegenwoordig iets koopt gaat eerst Googelen en de kans om gevonden te worden op Sedum op je dak is simpelweg groter dan Tomco Zeist.

Sedum op je dak met het grootste gemak!

De toevoeging ‘met het grootste gemak’ geeft uiting aan datgene wat Sedum op je dak wil bereiken: makkelijk vindbaar, makkelijk bestellen en makkelijk zelf aanleggen of nog gemakkelijker: laten aanleggen door Tom!

Buurtinitiatieven in Zeist

In Zeist en omgeving lopen er momenteel verschillende buurtinitiatieven waarbij Sedumopjedak dit beloont met buurtkortingen voor de gezamenlijke aankoop van groendaken met Sedum.

Bel Tom en hij vertelt er alles over: 06 11 91 48 52

Beelden van de oude website: